Indonézia – Egység a sokszínűségben

Indonézia a világ legnagyobb szigetországa, a világ legnépesebb muszlim országa, a Korall Háromszög része, és a világ egyik legnagyobb olajpálma exportálója.

Megszámlálhatatlanul sok szigetből áll, ahol egzotikus állatok és vakító fehér homokos, pálmafákkal szegélyezett partok várják az ideutazót.

A sok szepsegert azonban alaposan meg kell szenvedni. A távoli szigetek, bizonytalan hajómenetrendek alaposan próbára teszik még a legfelkészültebb utazót is.

9 éve élek Indonéziában kisebb-nagyobb megszakításokkal. Az alábbi térképen színekkel jelöltem azokat a részeket, ahol legalább egyszer megfordultam. A mai napig folyamatosan járom az országot, amikor csak tehetem. 

Indonézia egy egész életre tartogat lélegzetelállító és meghökkentő dolgokat. A természeti csodák felfedezése és a kalandok egyaránt kifogyhatatlanok.

Ha Indonéziába utaznál, de elakadtál a saját utad szervezésében, bátran fordulj hozzám, segítek megtervezni az utadat.

Indonézia sokak számára elképzelhetetlen a szigetek sokasága miatt, nehéz megjegyezni a neveket, vagy elképzelhető, hogy hallottál már egy adott szigetről, de azt gondoltad, hogy az egy külön ország. Az alábbi térkép segítséget ad számodra a megfelelő tájékozódáshoz. 

A térképre kattintva elsősorban azt láthatod, hogy az adott helyen milyen legismertebb látnivalók vannak. Így könnyen el tudod helyezni, hogy amit képen látsz az interneten, az hol található a valóságban. 

AC BA BB BT BE JT KT PT ST JI KI NT GO PE Jakarta JA LA MA KU MU SA SU PA RI KR SG KS PS SN SS PB JB KB NB PB SR SB YO

Az alábbi szigetekről találsz nálam leírásokat:

INDONÉZIÁRÓL ÁLTALÁNOSSÁGBAN

BALI

RAJA AMPAT

SULAWESI

FLORES

SZUMÁTRA

GILI-SZIGETEK

SZUMBA

SABU

JÁVA

TIMOR

MALUKU

LOMBOK

JAKARTA

s

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labo.

A kosár üres.