Rólam

"Ha bírálod az embereket, nincs időd szeretni őket." (Teréz anya)

Rita vagyok, világutazó.

A harmincas éveim elején elhatároztam, hogy lehetőségeimhez mérten szeretnék úgy utazni, hogy nincs semmim, csak időm. Eladtam a banki hitellel jócskán terhelt budapesti lakásom, ami a törlesztőrészletek miatt inkább helyhez kötött, mint szabaddá tett és elindultam kelet felé.

Nepálba utaztam, ahol 9 napot töltöttem a Himalájában túrázva csak a természetben.

Ekkor változott meg bennem először valami.

Nem tudtam hogy meddig fogok így utazni, de azt tudtam, hogy a régi multis életembe ezután már nem akarok többé visszamenni.

Az utazás azóta is tart, bár egy kissé átalakult.

Útközben találkoztam a férjemmel, született egy kislányunk és most már hármasban utazunk, annyit, amennyi jelenlegi élethelyzetünkben megadatik.

Szeretem az embereket, szeretem hogy ilyen színes a világ. Szeretném a kislányunknak is megtanítani a világ valódi értékeit és megmutatni hogy a csodák a mindennapi életben itt vannak körülöttünk és értékelnünk kell mindent, amink van. Bár egyelőre inkább ő tanít engem ezekre.

Utazz velem együtt te is ezen a blogon!

Dolgozzunk együtt!

Ha van olyan terméked, vagy szolgáltatásod, amely összeegyeztethető az értékrendemmel és mások számára is hasznos lehet, akkor írj nekem. Csakis olyan termékeket, szolgáltatásokat mutatok be másoknak, amelyet magam is kipróbáltam.  Minden emailt olvasok, de nem tudok minden levélre azonnal reagálni. Igyekszem minden megkeresésre mielőbb válaszolni!

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Az alábbi cégekkel, művészekkel sikeres együttműködésben vagyunk, vagy voltunk. Ha úgy érzed tudnánk együttműködni, akkor keress bátran.

s

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labo.

A kosár üres.