Miért engem válassz?
utazastervezes

Miért engem válassz?

Az egyik legnagyobb szenvedélyem az utazás, a másik pedig Indonézia. Biztosan éltem már itt egyik előző életemben. 

Jelenleg is Indonéziában élek, folyamatosan járom az országot, új szigeteket, helyeket fedezek fel. 

Naprakész információkkal rendelkezem nemcsak a beutazási szabályokat illetően, de a repülőjáratok, hajó menetrendek tekintetében is. Ismerem a helyi szokásokat, ismeretségeimnek köszönhetően fesztiválokról, eseményekről tudok tájékozódni és olyan információkat is megosztok veled, ami nincs fent az interneten.

Szumátrától Pápuáig nagyon sok szigeten jártam, járok. Tudom, hogy hol milyen helyi vallási, kulturális szokásoknak kell megfelelni, merre kevésbé biztonságos, milyen anyagi erőforrást igényel 1-1 program, milyen egészségügyi ellátásra lehet számítani, és hogy mivel, hogyan próbálhatnak átverni, és mivel tudod megvédeni magad ezektől.

Kilenc év tapasztalata és ismerete áll mögöttem, amit folyamatosan bővítek, ezért képes vagyok segíteni másoknak is hogy anyagi lehetőségek, rendelkezésre álló idő függvényében milyen maximális élményt lehet kihozni az utazásból, hol lehet helyi járatokat a legjobb áron foglalni, és nem utolsó sorban hogyan foglalj szállást Indonéziában.

2014 óta vagyok főállású utazó. Kezdetben az eladott ingatlanom árából finanszíroztam az utazásaimat, az évek során azonban az utazás maga vált megélhetésemmé és hobbimmá is egyben. Először könyveket kezdtem írni, majd ahogy egyre több érdekes és hasznos információt szereztem Indonéziáról, úgy keresett meg egyre több utazó, így ma már másoknak segítek megtervezni az utazásukat a szigetországba.

Indonéziában töltött éveim alatt írtam a legnagyobb sikerű könyvem Bali címmel. Nem egy újabb átlagos útikalauz ez, leginkább olyan érdekes és hasznos útravaló, amiben megismerheted Balinak azt az arcát, ami sokak elől rejtve marad. 

Indonéziáról egy négy részes dokumentumfilm készítésében is részt vettem, ami a Youtubeon ingyenesen megtekinthető.

Keleti Mesék című könyvemben ismeretterjesztő módon mesélek az elmúlt évek legérdekesebb történeteiről, külső és belső utazásokról egyaránt, ebben is nagyon sok indonéz érdekesség kapott helyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

s

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labo.

A kosár üres.