A sárga ruhás lány

"If you judge people, you have no time to love them." – Mother Teresa

"A Sárgaruhás lányt olvasó, szépen integető lányt keresem!"

Ezt a levelet tegnap kaptam, de úgy érzem meg kell osszam veletek, hátha a szerelmesek így könnyebben egymásra találnak. :) Ha bárkinek bármilyen infója lenne a fejleményekről, kérem, ne tartsa titokban.

Már ezért (is) megérte megírni ezt a könyvet.

a_sa_rga_ruha_s_la_ny.JPG

Kedves Rita!

Nagy mosollyal írom Neked ezt a levelet, és szívből hiszem, hogy Te is hasonló érzésekkel, és mosollyal fogadod:)

A könyved „A sárga ruhás lány” lett egy kedves üzenet hordozója a Budapest /Batthyány tér-Szentendre vonalon. A szentistvántelepi Hév-megállóban 3 helyen is látható a könyvborítód, régi, klasszikus módon (mellékelten küldöm a fotót:). Nem tudom, pontosan mióta van ott az üzenet, néhány hétnél, biztosan nem régebben:)

Lehet, hogy az érintettek már megismerkedtek, és történetük halad a maga útján,remélem:), mégis úgy éreztem, hogy el kell küldenem Neked is, ha másért nem, csak egy mosoly kedvéért, vagy ha úgy gondolod, tégy vele szíved-lelked szerint:)

Mosoly momentum: amikor leszállva a vonatról észrevettem a könyved borítóját, rögtön megálltam, hogy elolvassam a hirdetést, és egy fiatalember is mellém állt, és elolvasta, aztán, mosolyogva rám nézett, mosolyogva válaszoltam: „nem, nem én vagyok az:)”,ezzel magunkra, és a fehér lapra vonva a többi utas figyelmét, mosolyogva mentünk tovább. Hát, ennyi a történet, fogadd szeretettel!:)

Öröm, hogy VAGY!:)

Kincses napokat, és minden jót kívánva,

üdvözlettel,

N. J.

logo_kicsi.jpg

A sárga ruhás lány

Világutazó blog, nemcsak világutazóknak, nemcsak utazásról. Rita vagyok, és életvitelszerűen utazom. Ezen az oldalon érdekességeket találsz a világból, emberekről, szokásokról, furcsaságokról, gasztronómiáról. Mindenről. Bármiről.

Épp itt vagyok: 

RENDELD MEG A KÖNYVEM!

harmincz_rita_bali_copy.jpg

Kövess a Facebookon is

Küldök neked képeslapot!

img_5254.png

A sárga ruhás lány utazását az 
uniqa_logo.jpg 
biztosítja.