A sárga ruhás lány

"If you judge people, you have no time to love them." – Mother Teresa

Új élet az új életben

Levél a sárga ruhás lánytól

Kedves Mindenki, aki ezeket a sorokat olvassa,

Amikor közel hat hónapja világgá mentem, fogalmam sem volt mi vár rám. Hova jutok, meddig jutok, merre megyek. Azt tudtam, hogy Ázsiába megyek és hagytam, hogy sodorjon magával az élet. Mindig arra mentem, amerre épp a szÍvem húzott. 
A szívemre hallgattam, nem az eszemre. 

És ez így volt jó.

Szebbnél szebb helyeken jártam, eljutottam 7 új országba, megismertem sok jó embert. Folyamatosan úton voltam a kis házammal, ami a hátizsákom és minden benne van amire szükségem van.
Majd az élet Balira sodort, ahol kicsit megálltam, pihentem, nem utaztam folyton. 
Helyette állatokra vigyáztam és motoroztam. Bejártam a lakóhelyem környékét, megismertem a helyi embereket. Amire nem számítottam az az, hogy szerelmes leszek. 

Szerelmes lettem. 

Beleszerettem Baliba az első perctől fogva, ahogy megláttam. Tudtam, éreztem hogy van itt valami, hogy innen nem mehetek csak úgy egyszerűen tovább. Hogy itt kell maradnom, mert az élet egy olyan érzéssel jutalmazott, amitől nem szeretnék egyhamar búcsút venni. 
Bali lett a szerelmem. A maga jó és rossz oldalával egyaránt.

Ezert tegnap, 170 nap utazás után “hazatértem”.

A döntésemet mi sem bizonyította jobban, mint hazafelé az úton Myanmarból jövet, a szívem dobogott, számoltam a perceket hogy mikor érek már oda. 

Vártam. 

Díszbe öltözött a szívem. Ilyet akkor érez az ember ha tudja, hogy olyasvalakivel találkozik hamarosan, akit szeret. Amint kiléptem a terminálból és megláttam az ismerős arcokat, akik jöttek értem, majd a faluba érve több és több ember üdvözölt lelkesen, tudtam hogy jó helyen vagyok. Bali valóban egy ajándék

Az élet ajándéka. Nekem. 

Nem tudom meddig maradok, de tudom, hogy maradhatok. Jó helyem van, a megszokott helyen lakom. A kis faluban, a szép házban, a házinénivel és az állatokkal.

Így a következő időszakban az írásaim nagy részében Balit fogom nektek megmutatni, talán részletesebben, mint eddig, hiszen most 

itt fogok élni. Ez lesz az új otthonom. 

Egy darabig. 
Ki tudja meddig.

Szeretettel,

A sárga ruhás lány

logo_kicsi.jpg

A sárga ruhás lány

Világutazó blog, nemcsak világutazóknak, nemcsak utazásról. Rita vagyok, és életvitelszerűen utazom. Ezen az oldalon érdekességeket találsz a világból, emberekről, szokásokról, furcsaságokról, gasztronómiáról. Mindenről. Bármiről.

Épp itt vagyok: 

RENDELD MEG A KÖNYVEM!

harmincz_rita_bali_copy.jpg

Kövess a Facebookon is

Küldök neked képeslapot!

img_5254.png

A sárga ruhás lány utazását az 
uniqa_logo.jpg 
biztosítja.