A sárga ruhás lány

"If you judge people, you have no time to love them." – Mother Teresa

Tripla ünnep

Először is azért, mert 4 hónapja indult útnak a sárga ruhás lány! 

Másodszor azért, mert új ország következik holnaptól!

Harmadszor pedig azért, mert átléptük a háromezres követői létszámot a Facebookon!


Négy hónap. 

Még kimondani is sok. Ez a 126. napja az utazásnak.

5 országban jártam eddig, jó és rossz élmények egyaránt formáltak. Új barátokkal lettem gazdagabb, új ételeket kóstoltam, gyönyörű, természeti csodákban gazdag helyeken jártam. Hálás vagyok, na. Minden nap rácsodálkozom arra, hogy mennyi meglepetést tartogat számunkra az élet. 

Igenis merjünk kilépni a komfort zónánkból! Ha ezt megtesszük, akor látjuk majd igazán, hogy milyen színes a világ és mennyi kaland vár még ránk!

Az elmúlt két hónapot Vietnámban töltöttem, és kezdem azt érezni, hogy pont elég volt most így ennyi ebből az országból. Csodás és kevésbé csodás élmények értek itt, amiből nagyon sokat tanultam. Például újból rájöttem, hogy motorozni mennyire jó, visszamentem kicsit az időben a Hmong népek közé megismerni, hogyan élnek és megszerettem az isteni finom vietnámi kávét.  Csak hogy megemlítsek párat. 
 

Indonéziába repülök holnap reggel, Balira.
Új emberek, új kalandok után nézek. Hisz tudom, hogy ott is ezer csoda vár rám. 

Nektek pedig, mindannyiótoknak, akik lélekben velem utaztok nagyon köszönöm, hogy ennyien lettünk és követitek a sárga ruhás lány kalandjait! 

 

logo_kicsi.jpg

A sárga ruhás lány

Világutazó blog, nemcsak világutazóknak, nemcsak utazásról. Rita vagyok, és életvitelszerűen utazom. Ezen az oldalon érdekességeket találsz a világból, emberekről, szokásokról, furcsaságokról, gasztronómiáról. Mindenről. Bármiről.

Épp itt vagyok: 

RENDELD MEG A KÖNYVEM!

harmincz_rita_bali_copy.jpg

Kövess a Facebookon is

Küldök neked képeslapot!

img_5254.png

A sárga ruhás lány utazását az 
uniqa_logo.jpg 
biztosítja.