A sárga ruhás lány

"If you judge people, you have no time to love them." – Mother Teresa

Mármitnemfogokcsinálni lista

Szóval összehozott a sors, vagy inkább a fényképezőgéptöltő O.-val.

Nagy a szerelem.
Csakhát
O. elmegy.
Lakni.
A kivikhez.
Szóval nem közel.

Amikor egy hete összeszedte a mármitnemfogokcsinálni listáját, azonnal eszembe jutottak az én hasonló listáim, amelyeket akkor találtam ki, amikor mindig elmentem lakni külföldre.

Elmondom hogy van ez.
Az úgy van, hogy az ember lánya minden egyes alkalommal amikor elutazik messziföldre vagy elmegy máshova élni, mindig egy kicsit meghal. Ilyenkor készül egy “mármitnemfogokcsinálni mielőtt elmegyek” lista, ami alapján az ember lánya átértékeli addigi életét és konstatálja hogy nem élt igazán.

Pedig de.

Nem az utazáshoz kell bátorság és erő, hanem ahhoz hogy elhagyja az otthonát, addigi életét. Majd miután kijut a sehonnai bitang ember létből (értsd: reptereken töltött éccakák, átrepült nappalok és éccakák meg mindenféle stopoverek) és megérkezik úticéljához, azon nyomban újjászületik. És ezt az érzést már nem lehet szavakba önteni. Mert annyira jó.

Szóval sokszor szeretnék még én is meghalni…

Amúgy O. blogja itt olvasható, ha valakit érdekel:  https://www.facebook.com/hortobagyirantottvombat

Lájkolni ér.

logo_kicsi.jpg

A sárga ruhás lány

Világutazó blog, nemcsak világutazóknak, nemcsak utazásról. Rita vagyok, és életvitelszerűen utazom. Ezen az oldalon érdekességeket találsz a világból, emberekről, szokásokról, furcsaságokról, gasztronómiáról. Mindenről. Bármiről.

Épp itt vagyok: 

RENDELD MEG A KÖNYVEM!

harmincz_rita_bali_copy.jpg

Kövess a Facebookon is

Küldök neked képeslapot!

img_5254.png

A sárga ruhás lány utazását az 
uniqa_logo.jpg 
biztosítja.