A sárga ruhás lány

"If you judge people, you have no time to love them." – Mother Teresa

A nadrág

Nem tudok vele mit kezdeni. Ez csak egy nadrág. És az is marad.
De nem Neki.
Ugyanis a nadrág leöntődött. Red Bullal. Ami piros.
Hiába mondtam, hogy szódabikarbónázza meg ecetezze, az majd kihozza. Ő nem hallgatott rám. Amúgy csak félig voltam hibás a dologban, de azt a felét vállalom. Virágot akartam rajzolni a Kezére, de Ő elkapta és meglökte a Red Bullos dobozt. Hát így. Mire felajánlottam a tisztíttatás felét, már késő volt.
Nem kérte.
Kötődött a tárgyhoz, puffogott és elmondása szerint “éneztsohanemfogomnekedmegbocsájtani” módon haragszik, és 4 napja ettől szenved. Merthát mit tettem a nadrágjával! Először azt hittem csak viccel. Tényleg nem hittem, hogy a folt miatt majd igaziból megharagszik. De megharagudott. És most már igaziból elhiszem Neki, mert a Szeme is másképp áll, ha hozzám szól. A szem meg ugye nem hazudik.
Mellesleg a nadrág a tisztítóba került. A Barátságunk viszont válságba. A nadrág miatt. Ami bánt.

Szomorúan konstatálom, hogy világunkban az emberi értékek fontossága a tárgyakhoz való kötődés fontosságára cserélődik. Nekem a nadrág az nadrág. Csak egy tárgy a sok közül. És én ezt nem érthetem. És nem is akarom.

logo_kicsi.jpg

A sárga ruhás lány

Világutazó blog, nemcsak világutazóknak, nemcsak utazásról. Rita vagyok, és életvitelszerűen utazom. Ezen az oldalon érdekességeket találsz a világból, emberekről, szokásokról, furcsaságokról, gasztronómiáról. Mindenről. Bármiről.

Épp itt vagyok: 

RENDELD MEG A KÖNYVEM!

harmincz_rita_bali_copy.jpg

Kövess a Facebookon is

Küldök neked képeslapot!

img_5254.png

A sárga ruhás lány utazását az 
uniqa_logo.jpg 
biztosítja.