"If you judge people, you have no time to love them." – Mother Teresa

A sárga ruhás lány

Nincs kifogás

2017. november 20. - A sárga ruhás lány

A Magyarországon töltött két hónapom alatt meglátogatott a két András barátom (az utazgatok.hu és a Navigátor szerzői), hogy beszélgessünk és egy rövid videóban megmutassuk azt, hogy miért ne keressük a kifogásokat, ha szeretnénk változtatni az életünkön, vagy adott esetben utazni szeretnénk, hizen a vágyainkért tenni kell. Ez az epizód egy interjúsorozat része, ahol érdekesebbnél érdekesebb élettörténeteket ismerhetünk meg. 

Ebben a videóban fontos kérdéseket feszeget András, többek között beszélünk arról, hogy miért lehetek mindig az ami éppen szeretnék lenni. Hogy hogyan jött az utazás, mit jelent az otthon, miért az idő a legfontosabb dolog az életemben, hol éltem mielőtt világgá mentem, milyen lemondásokkal jár az, ha valaki életvitelszerűen utazik és anyagilag hogy lehet ezt finanszírozni.

Elmegyünk lángost enni és Túró Rudit enni, hiszen ezek azok az ételek, amelyeket Indonéziában nem kapok meg és a legjobban hiányoznak. Visszamegyünk a régi életembe, egészen a budapesti Rózsák teréig és megnézzük honnan indult ez az egész világgá menősdi.