"If you judge people, you have no time to love them." – Mother Teresa

A sárga ruhás lány

Képeslapküldés

2016. szeptember 24. - A sárga ruhás lány

Biztosan észrevettétek, hogy a sárga ruhás lány oldalán feltűnt egy "képeslapküldés" címmel ellátott kis kép a szélső sávban. Ez mire való?
Több mindenre jó.

Képeslap
Mivel volt olyan, aki kért képeslapot tőlem privát üzenetben, arra gondoltam, hátha többen igényt tartanátok erre. Ezért mostantól erre van lehetőség. A képeslapot megvásárolom, felbélyegezem és elküldöm arra a címre, amelyre kéred. Ehhez nem kell mást tenned, mint az oldalsávban található Donate gombra kattintva elküldeni nekem a képeslap árát, hogy fedezni tudjam a költséget. Ezután kérlek küldj nekem egy emailt, amiben meghagyod, hogy kinek és hova kéred a küldeményt. Mivel minden országban más ára van a bélyegnek és a képeslapnak is, nem tudom előre megmondani, hogy mennyibe fog kerülni, ezért rád bízom, hogy mennyi pénzt küldesz nekem érte. Ha picit többet, mint amennyit fizetek érte, azért hálás leszek.

Apró ajándék
Hűtőmágnest, kulcstartót, szappant Baliról vagy egyéb apró ajándéktárgyat is szívesen küldök neked, ha szeretnéd.

Külön kérésre felfedezőtúra
Ha van olyan szeglete az országnak, ahol épp vagyok, amiről szívesen hallanál, nézegetnél fotót, vagy olvasnál, akkor erre is van lehetőség. Jelen pillanatban Indonéziában tudom ezt megtenni. Megírod, hogy melyik városról, vagy nagyobb tájegységről szeretnél olvasni, képeket látni vagy kapni én elmotorozok oda, felfedezem, írok róla vagy bővebb információt szerzek és külön kérésre egyéni fotókat is készítek. Amit szeretnél. Ehhez úgy tudsz hozzájárulni, hogy megtankolod a motoromat, vagy veszel nekem ebédet, vagy hasonlók. Balin a benzin 150 Ft körül van per liter és az ebédem nem kerül többe 1 -2 dollárnál.

Információgyűjtés
Minden kérdésre igyekszem válaszolni, vagy segítséget nyújtani utazással kapcsolatban. Ha szeretnél köszönetet mondani ezért, esetleg egy ebédet szívesen elfogadok cserébe.

A fentieken kívül persze támogatásoddal tetszésedet is kinyilváníthatod, vagy ha csak segíteni szeretnél a sárga ruhás lánynak, hogy minél több ideig utazhasson és írjon, akkor arra is használhatod a felületet. :)